Budimo u kontaktu

Uncategorized

“Kralj instagrama” stigao u Kragujevac, Radnički doveo hrvatskog napadača!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Zanimljiv dan na “Čika Dači”. Posle ne baš prijatnog rastanka sa Markom Mirićem, uprava Radničkog 1923 dovela je pojačanje u samom špicu napada.


Argentina: Na meču Lanus – Tigre, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 3+.


Novi fudbaler Kragujevčana je Marko Šimić, iskusni (34) hrvatski internacionalac, rodom iz Pakraca, koji je prethodnih sedam godina proveo na dalekom istoku, tačnije u Kini, Maleziji i Indoneziji. Posebno značajan trag ostavio je u jednom od najpopularnijih klubova u tom delu sveta, Persiji iz Džakarte, čije je boje branio pet i po godina i bio jedan od najboljih, ali i najpopularnijih fudbalera u toj zemlji. Tome svedoči i činjenica da na instagramu ima preko 1,2 miliona pratilaca, od kojih je veliki broj iz Indonezije. Što se učinka na terenu tiče, brojke su za pohvalu – 111 utakmica i 76 golova u dresu Persije!

 

U Radnički stiže upravo iz pomenutog kluba iz Džakarte. Inače, fudbalom je profesionalno počeo da se bavi u NK Zagreb, da bi kasnije nastupao još za Lokomotivu, Inter iz Zaprešića, ruski Himki, Daugavu iz Letonije, Vašaš, Ferencvaroš, Belhatov, Muru i italijanski Pordenone, pre nego što se otisnuo na daleki istok. Zanimljivo da je ovaj hrvatski fudbaler čak 15 meseci bio bez kluba, u različitim periodima od 2012. do 2015. godine.

 

Videćemo šta ovaj momak može da donese Radničkom koji ima ozbiljne probleme sa realizacijom u tekućem šampionatu. Pravi golgeter je neophodan, a da li je Šimić taj koji će doneti benefit u napadu, ostaje da vidimo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.