Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRATKA EPIZODA Srpski defanzivac se vratio u Belgiju

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Radovvanović dok je igrao za Vojvodinu (Foto: Starsport)

Samo nekoliko meseci u Americi i povratak u Belgiju. Klubovi se nisu dogovorili oko nastavka saradnje, posle isteka pozajmice. Sve je stopiralo obeštećenje.


ENGLESKA, KOMJUNITI ŠILD: Kvota naše kladionice na pobedu Mančester sitija protiv Arsenala je 1.88. Utakmica na Vembliju počinje u 17:00.


U martu je Aleksandar Radovanović prešao u Ostin. Posle devet utakmica, sedam u prvenstvu i dva u Open kupu, ponovo je član Kortrajka sa kojim ima ugovor do juna 2024. godine.

Nije isključena opcija da štoper ponovo promeni klub do kraja prelaznog roka, 1. septembra. Postoji nekoliko opcija u Evropi, mada je nastupio u najboljoj ekipi na startu sezone.

Radovanović je tokom karijere igrao još za Mačvu, Spartak iz Subotice i Vojvodinu, odakle je otišao u Lans, gde je dobro igrao dve sezone. Preselio se, potom, u Belgiju, a sada slede novi izazovi u belo-crvenom dresu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.