Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“KROMPIRI” NA KRAJU Čuka nadigrala Rijeku, ali…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Čukarički - Rijeka (Foto: FK Čukarički)

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su prijateljski meč bez golova (0:0) protiv Rijeke na pripremama u Kranjskoj Gori. “Brđani” su tokom čitavog meča bili bolja ekipa od hrvatskog tima, ali nisu uspevali da šanse pretvore u gol.


FUDBAL, PERU: Kvota na trijumf Sport bojsa protiv Kantolaoa u našoj kladionici iznosi 1.55


Imali su lepe prilike Nikčević. Ivanović, Tomović i Badamosi, ali je mreža Riječana ostala netaknuta. Drugo poluvreme donelo je nekoliko grubih startova na obe strane, ali na kraju, što je možda i najvažnije, nije bilo povređenih igrača.

Narednu utakmicu na pripremama Čukarički će odigrati 8. jula. Rival će biti mađarski MTK. Nakon tog duela tim sa Banovog brda odmerićee snage sa Spartom iz Praga 11. jula.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.