Budimo u kontaktu

ITALIJA

RUŽNE SCENE U ITALIJI Navijači Lacija maltretirali svoje igrače, među njima i bivšeg igrača Voždovca (VIDEO)

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Foto: Printskrin/Tviter/Spazio_Lazio

Fudbaleri Lacija propustili su šansu da se ozbiljnije primaknu Romi i pojure mesta koja vode u Ligu šampiona. U toj nameri sputala ih je Monca, koja je uspela da se pogocima bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, Milana Đurića, dva puta vrati u meč i na kraju ekipi iz Rima otkine dva boda (2:2). Da stvar bude još bolnija za Lacio, drugi gol primili su u nadoknadi vremena.


BUNDESLIGA: Ajntraht Frankfurt dočekuje Bajern Leverkuzen (nedelja, 17.30), a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 2.20.


Navijači gostiju bili su veoma nezadovoljni prikazanom igrom svog tima, pa su po završetku susreta svoje igrače pozvali na raport. Fudbaleri Lacija morali su više od deset minuta da slušaju “bukvicu” najvatrenijih pristalica.

Kako pišu italijanski mediji, najviše je na udaru bio Mateo Genduzi, koji je odlazio u tunel kada su ga navijači pozvali da se vrati, ali i Adam Marušić. Reč je o rođenom Beograđaninu koji je nastupao za Voždovac, a kojem su navijači Lacija uputili salvu uvreda.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.