Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Na sve muke sa povredama i virus napao fudbalere PSŽ-a pred derbi

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Lionel Mesi i Kilijan Mbape neće da budu u timu (Foto: Beta/AP)

Muke Pari Sen Žermena se nastavljaju. Nekoliko fudbalera je povređeno pred gostovanje Monaku, sigurno će da izostanu najveće zvezde – Lionel Mesi i Kilijan Mbape, van stroja su i Italijan Verati i Portugalac Sančez, ali tu nije kraj problemima, pošto se pojavio još jedan pred utakmicu koja se igra u subotu od 17 sati.


LIGA 1 Kvota naše kladionice na pobedu Monaka protiv Pari Sen Žermena je 2.35.


Sada i virus muči Parižane. RMC Sport javlja da virus kruži u svlačionici Pari Sen Žermena i da bi mogao da utiče na sastav protiv Monaka. Nekoliko igrača je povraćalo, ima bolove u stomaku i iscrpljeni su, sve pred veoma važno gostovanje.

U subotu ujutro, prema RMC-u, neki igrači pate od crevnog virusa: povraćanja, bolova u stomaku i umora. Obim virusa još nije poznat, ali bi ekipa mogla da izađe u sastavu koji nije planiran pred bitku u Monaku.

PROČITAJTE JOŠ:

NAPUNJENA MREŽA DO VRHA Šest golova Zvezde protiv Voždovca za prvu prolećnu pobedu (VIDEO)

PREMIJER LIGA Drama u londonskom derbiju! Čelsi spasio VAR u završnici, pa onda sudija Vest Hem (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.