Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA B Arsenal drži stvari pod kontrolom, PSV naneo prvi poraz Lansu (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Biće do kraja puno borbe u Grupe A. Pored Arsenala koji za sada čvrsto drži prvo mesto i ne bi trebalo da ima problema, preostala tri tima će da se bore za drugo mesto koje vodi u nokaut fazu.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Liverpula protiv Tuluza u našoj kladionici je 1.42. Utakmica je na programu u četvrtak u 18:45. 


Arsenal je dočekao Sevilju i slavio sa 2:0. Branilac titule u Ligi Evrope je u ovom trenutku i bez tog trećeg mesta koji vodi u njeno omiljeno takmičenje.

Sem poraza od Lansa, Arsenal je bio siguran u preostala tri susreta. “Tobdžije” su došle u prednost u 29. minutu pogotkom Trosara.

Bila je to sjajna akcija fudbalera Mikela Artete. Loptu u prostor poslao je Žoržinjo, a brzonogi je Saka je došao prvi do nje i poslužio svog napadača kao na tacni.

Upravo je krilni napadač i postavio konačni rezultat – 2:0. U 64, minutu Saka je iskoristio asistenciju Martinelija i duplirao prednost Arsenala. Loša vest je ta da je reprezentativac Engleske ranije napustio teren zbog povrede.

Lans je doživeo prvi poraz u svojoj istorijskoj sezoni u Ligi šampiona. Posle dva remija i pobede protiv Arsenala, od njih bio je bolji PSV sa 1:0.

Trenutak odluke desio se već u 12. minutu kada je De Jong zatresao mrežu francuskog kluba i izjednačio svoj tim po broju bodova sa njima. Posle četiri kola Arsenal ima devet, PSV i Lans pet, dok je Sevilja ostala na dva osvojena boda.

GRUPA B

Arsenal – Sevilja 2:0 (1:0)

(Trosar 29, Saka 64)

PSV – Lans 1:0 (1:0)

(De Jong 12)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.