Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DOMINACIJA Miljenik “grobara” slavio pobedu u večitom derbiju, pa sutradan demolirao Špance! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Matijas Lesor u dresu Panatinaikosa (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Fantastičnu partiju je odigrao Francuz i zahvaljujući njemu je grčki tim došao do trijumfa u elitnom takmičenju. Radio je ono što najbolje ume i pokazao zbog čega je jedan od najboljih centara na “starom kontinentu”.


KOLUMBIJA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Santa Fea protiv Hvile je 2.20. Početak meča je zakazan za 01.00.


Peto kolo Evrolige je nastavljeno u petak, a jedna od utakmica je bila odigrana u Atini, gde je Panatinaikos dočekao Baskoniju. Prevelikih uzbuđenja nije bilo, s obzirom na to da je domaćin slavio sa 14 poena razlike – 95:81.

Najbolji pojedinac u redovima pobednika je bio Matijas Lesor, koji je za 28 i po minuta na parketu postigao 23 poena, uz 14 skokova i indeks korisnosti 31! Vredi da se pomene da je dan pre pomenutog susreta preko aplikacije “Fejstajm” slavio pobedu svog bivšeg kluba Partizana nad večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Takođe, pre meča u grčkoj prestonici, zbog podrške crno-belima je naišao na osudu navijača PAO-a, koji su mu zamerili što tako pomno prati igre “parnog valjka”. Ipak, Francuz im je sada pokazao koliko donosi njihovom timu i koliko je važan “šraf u mašineriji” trenera Ergina Atamana.

EVROLIGA, PETO KOLO

ČETVRTAK
Partizan – Crvena zvezda 88:86
Alba – Olimpija Milano 85:82
Real Madrid – Barselona 65:64
Olimpijakos – Anadolu Efes 75:57
Monako – Makabi 107:79

PETAK
Žalgiris – Valensija 72:87
Asvel – Virtus 84:87
Panatinaikos – Baskonija 95:81
Bajern Minhen – Fenerbahče 67:76

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.