Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MEDIJI GA SELE U MARSEJ, A ON PORUČUJE: Vratio bih se u Partizan sa Saletom!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Đorđe Jovanović zna gde bi mu srcu bilo milo (Foto: Starsport)

U februaru će proslaviti tek 23. rođendan, a već je prošao dosta toga u fudbalskoj karijeri. Đorđe Jovanović se pre tačno godinu dana vratio u srpski fudbal nakon ne toliko uspešne dve i po godine u Belgiji i Španiji.


NEMAČKA Ajntraht od 18.30 na svom terenu dočekuje Borusiju iz Dortmunda. Kvota na Filipa Kostića i drugare u kladionici MaxBet je 3.45.


Kao tinejdžer je iz Partizana otišao u Lokeren, a potom je igrao za Kadiz i Kartahenu. U januaru prošle godine prihvatio je ponudu Čukaričkog i od tada predvodi napad “brđana”. Prvi deo tekuće sezone, i pored problema sa povredom i koronom, završio je kao treći na listi strelaca Superlige. Na 15 odigranih mečeva postigao je 11 golova, uz dve upisane asistencije.

Zanimljivo da je pre dolaska u Čukarički postojala mogućnost da opet obuče dres Partizana, ali se to nije dogodilo.

Pojedinci su procenili da nisam za njih. Bio sam ljut, ali više nisam. Doneo sam bolju odluku što sam došao u Čukarički. Zahvalan sam svima u klubu na ukazanoj šansi, nadam se da sam opravdao poverenje – rekao je, pored ostalog, Đorđe Jovanović za Sportski žurnal.

Za godinu dana postigao je 21 gol za belo-crne, što je njegov lični rekord u jednom klubu. Dolaskom Saše Ilića na mesto šefa stručnog štaba Jovanović je dobio dodatnu motivaciju. Kako kaže, nije mu cilj da posle Čukaričkog ode u neki inostrani klub samo da bi uzeo pare. Mnogi se pitaju da li je realan njegov povratak u Partizan i to zajedno sa Sašom Ilićem.

Volim Partizan, išao sam na utakmice sa pet godina, imam sliku sa sestrom, tatom i stricem ispred stadiona u Humskoj kada smo igrali sa Artmedijom. Zato bih i voleo sa Sašom Ilićem da se vratim u Partizan, ali za koju godinu – rekao je Jovanović.

SAZNAJEMO! Degenek napušta Zvezdu! Stigla ponuda iz Evrope!

DA LI JE OVO ZNAK DA VLAHOVIĆ IDE U JANUARU? Ikone već stigao u Firencu, a sada stižu napadač iz Bundeslige i vezista Reala! (FOTO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.