Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Jedan od najboljih igrača Zvezde ponovo na meti… Čeka se ponuda karijere!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mirko Ivanić (levo) je imteresantan klubu iz Saudijske Arabije (Foto: Starsport)

Kockice se nisu složile u avgustu, kada je u dogovoru sa Crvenom zvezdom odbijen poziv za selidbu u Aziju. Izazov učešća u Ligi šampiona, bio je prevaga, ali u januaru je moguć rastanak.


EVROLIGA: Sve kvote naše kladionice za utakmicu Crvena zvezda – Fenerbahče pogledajte OVDE.


Naš portal je prvi objavio da se pregovaralo sa Al Fatehom, koji je spremio obeštećenje od pet miliona evra! Ovog puta Mirko Ivanić je na meti Al Tavuna i čija se zvanična ponuda uskoro očekuje u Ljutice Bogdana. Nema sumnje, krilni napadač dobiće odlične finansijske uslove, biće to praktično ponuda karijere, što može da bude presudno za rastanak posle skoro pet godina igranja u Ljutice Bogdana.

Ove sezone jedan od najboljih igrača u timu trenera Baraka Bahara odigrao je 14 utakmica, a imao je pauzu od skoro mesec dana zbog povrede. Postigao je četiri pogotka i imao pet asistencija. U subotu je pogotkom protiv Železničara u Pančevu najavio preokret aktuelnog šampiona Srbije.

Ivanićev ugovor s Crvenom zvezdom traje do juna 2025. godine. Popularni Mića je u septembru napunio 30 godina i možda je trenutak da unovči svoj kvalitet u Saudiskoj Arabiji, gde već igraju brojne svetske zvezde, kao i srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

6 Komentara

6 Comments

  1. Realnost

    14.11.2023. at 11:59

    Vreme je za Kabića….srecno

  2. iz sljivika

    14.11.2023. at 12:48

    Zvezda bez njega neće moći da se sastavi.

  3. Mare

    14.11.2023. at 14:04

    Jedini koji zna da igra fudbal u ovom timu Zvezde i pri tome gospodin čovek. Ali neka ide, vreme je.

  4. Ljubitelj fudbala

    14.11.2023. at 16:06

    Uprava gubi se

  5. Dejo

    14.11.2023. at 17:00

    Covek je zasluzio da ga puste.Svojim ponasanjem izgaranjem na terenu Ivanicu probleme netreba praviti.Momak i kad je na tribinama bio u eri Milojevica nije se bunio radio je i rad se isplatio.

  6. Hmm

    14.11.2023. at 20:06

    Mirko ivanic svime do sada zasluzuje da dobije ugovor do kraja karijere,a ako pristane treba ga postaviti medju zvezdine zvezde.vaspitanjem,lucidnoscu,zalaganjem,ljudskoscu jedini zasluzuje posle dugo vremena ovu titulu.a ima i zavidan staz i rezultate u klubu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.