Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Oglasio se Miško Ražnatović i obradovao navijače Crvene zvezde

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Miško Ražnatović (Foto: Starsport)

Još malo i gotovo. Sezona ulazi u završnicu, uskoro će da bude poznat šampion regiona. Istina, ostalo je da se odigra polufinale, a borbi za titulu bliži su Crvena zvezda i Partizan koji trenutno vode sa po 1:0 u serijama protiv Mege, odnosno Budućnosti.


NEMAČKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Dortmunda protiv Augsburga (15:30) Nje 1.85.


Crvena zvezda je bila ubedljiva u meču sa gradskim rivalom (103:73) i sve brige u vezi sa plasmanom u finale može da prebrine u utorak (20:00). U slučaju da eliminiše Megu trener Janis Sferopulos neće morati da brine za sastav tima. Naravno, ako se niko ne povredi…

Postojala je mogućnost crveno-beli zaigraju bez Nikole Topića, koji bi 12. maja, u Čikagu, trebalo da bude deo draft kombajna. Zajedno sa njim i igrač Mege, Nikola Đurišić.

Nikola Topić i Nikola Đurišić (Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović)

Njjihov agent Miško Ražnatović, međutim, ističe da ABA liga ima prioritet u odnosu na draft kombajn.

Imajući u vidu da je dosta interesovanja podigla informacija vezana za poziv Topića i Đurišića za NBA draft kombajn u Čikagu, 12-19. maj, neophodno je određeno pojašnjenje. Plej-of ABA u oba slučaja ima apsolutni prioritet i igrač koji bude igrao finale preskočiće kombajn – napisao je Miško Ražnatović na društvenoj mreži Iks.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.