Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Mrkela: Motika pravi razliku na terenu, Pavkov ostaje u Zvezdi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mitar Mrkela i Nemanja Motika (Foto: Starsport)

Treće pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je talentovani krilni napadač Nemanja Motika koji je došao iz Bajerna. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela izneo je utiske povodom dolaska najnovijeg pojačanja.


LA LIGA: U subotu od 14 igraju Elče – Alaves, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.40. 


Nemanja Motika dolazi iz minhenskog Bajerna. Trebalo je da bude budućnost Bajerna, a postao je sadašnjost Crvene zvezde. U poslednjih nekoliko godina rasli smo iz sezone u sezonu i postizali dobre rezultate. U prelaznom roku smo doveli igrače poput Ohija najboljeg strelca norveške lige sa 27 pogodaka, Pićinija pojačanje iz Valensije i sada Nemanju Motiku iz Bajerna, mladog talentovanog igrača. Jasno pokazujemo u kom pravcu klub želi da ide u narednom periodu. Želimo da napravimo iskorak prema gore i verujem da ćemo to uspeti, kao i da će Motika svojim talentom pokazati zašto je došao u Crvenu zvezdu i da će biti ljubimac naših navijača – rekao je Mrkela, a prenosi sajt crveno-belih.

Srpski šampion je u prethodnom periodu pratio napredak mladog fudbalera koji je stasavao u Bajernu, a Mrkela ističe da se radi o izuzetno efikasnom igraču koji može da napravi veliku razliku na terenu.

Veliki je talenat, pratili smo njegove partije prošle godine u trećoj ligi, kao i ove sezone u Regionalnoj ligi. Pokazao je u tim takmičenjima da kao mnogo mlađi može da pravi razliku da postiže golove i verujemo da takav talenat koji je radio i trenirao sa prvim timom Bajerna, sa igračima koji su svetski nivo, može da napravi razliku u Crvenoj zvezdi.

Ističe Mrkela da će Zvezda i u narednim izazovima apsolutno računati na miljenika navijača Milana Pavkova koji neće da napusti klub u prelaznom roku.

Pavkov je izuzetno važan igrač za naš klub i potreban je Crvenoj zvezdi. Neće ići nigde, po statusu je licenciran za Evropu. Nastaviće da bude naročito važan igrač Zvezde i veoma koristan za naš tim. Što se tiče pojačanja – čekamo – zaključio je Mrkela.

Motika: Imao sam nekoliko ponuda, a onda je stigao poziv Zvezde

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Stanković izabrao za Evropu i “precrtao” napadača

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.