Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGA Gudurić “manekenima” pocepao odelo, na kraju se sukobio sa Hajnsom (FOTO+VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Gudurić utišava navijače Milana (Foto: Photo by Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images)

Odigrana su četiri meča 25. kola Evrolige, a najvažniju pobedu odneo je u Istanbul tim Aleksandra Đorđevića – Fenerbahče. Gigant sa Bosfora savladao je Olimpiju u Milanu 71:60.


NEMAČKA U petak od 20.30 Herta dočekuje Bohum. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.30.


Samo je na samom startu utakmice Armani imao prednost 8:2, a posle toga je četa Saše Đorđevića konce igre i rezultat držala u svojoj šaci. Predvođena maestralnim Markom Gudurićem. Srbin je nanizao 17 poena, a trojke je pogađao kad god je tim iz Milana bio na korak da se vrati u utakmicu. Srbina je pratio Buker sa 12 poena. Gudurić je bio i deo incidenta, jer je u poslednjem napadu ukrao loptu Hajnsu, a onda stao i pokazao dvorani da ćuti. To je iniciralo da Hajns priđe srpskom beku u želji da se obračuna sa njim. Nastala je gužva, ali se posle nekih pet minuta sve smirilo. Čak su sukob imali i treneri Aleksandar Đorđević i Etore Mesina.

Marko Gudurić poziva Hajnsa na tuču (FOTO by Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images)

Bajern je pobedio Makabi iz Tel Aviva 70:52. Volden je vodio Bavarce do pobede sa 13 poena, dok je Lučić dodao devet poena. S druge strane je Vilbekin ubacio 20 poena, ali nije mogao sam.

Barselona je demolirala PAO sa 86:60. Druga četvrtina je bila odlučujuća koja je Blaugrani pripala 28:10. Hejs je kod Barse ubacio 14 poena, dok je kod Grka Papajanis ubacio 18 poena.

EVROLIGA, 25. KOLO:

Četvrtak:

Crvena zvezda – Monako 80:91
Bajern Minhen – Makabi Tel Aviv 70:52
Olimpija Milano – Fenerbahče 60:71
Barselona – Panatinaikos 86:60

Petak:

18.00 CSKA Moskva – Alba Berlin
18.30 Anadolu Efes – ASVEL
19.00 Žalgiris – Uniks
20.30 Baskonija – Olimpijakos
20.45 Real Madrid – Zenit

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.