Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAPUNIĆE KASU TSC prodaje jednog od najboljih igrača u Rusiju! Zna se i visina obeštećenja

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Sjajni vezista napušta klub iz Bačke Topole (Foto: Starsport)

Na premijeri novog šampionata postao je igrač kola. Bio je zaslužan za uspeh TSC- a protiv Čukaričkog (4:1), ali izgleda da se polako pakuje za selidbu u novi klub.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Bodo/Glimta protiv Klakvika je 1.68. Meč počinje u 19:00.


Prema najavama Mihajlo Banjac je pred odlaskom u Krasnodar, a na ime obeštećenja klubu iz Bačke Topole treba da pripadne 1,6 miliona evra plus bonusi. Ako se svi ostvare u kasi može da bude oko 2,5 miliona evra.

Mihajlo Banjac (Foto: Starsport)

Svakako je posao sjajan za “plave” koji su uspeli da talentovnog igrača uzmu iz Inđije, a na glavnoj sceni je opravdao potencijal i pružao je odlične partije skoro dve godine. Našao se na meti Crvene zvezde, ali je zbog jake konkurenciji otišao na drugu stranu, što se pokazalo kao pun pogodak.

Bio je pod lupom Slavije iz Praga, ali su se i skauti Krasnodara posle nekoliko snimanja odlučili za Banjca. Ostaje samo završni čin u narednim danima. Levonogom vezisti, rođenom.1999 godine, ovo će da bude prvi angažman u inostranstvu. TSC je već doveo Kuveljića, kao zamenu, na pozajmicu iz Visle, što je nas sajt prvi najavio.

PROČITAJTE JOŠ:

VIŠAK Posle Bakajoka još jedan igrač napušta Zvezdu

ŠOKANTNA IZJAVA Federer najavio kraj karijere!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.