Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NEMA ODLAGANJA – ŠAMPIONAT RUSIJE STARTUJE Božović najavljuje tešku borbu za opstanak

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miodrag Grof Božović pred nastavak ruskog prvenstva (Foto: Starsport)

Dešavanja u Ukrajini neće odložiti nastavak fudbalske sezone u Rusiji. Ekipe se polako spremaju za drugi deo borbe za bodove koja startuje u subotu. Težak zadatak ima trener Miodrag Bozović na klupi Arsenala iz Tule.


NEMAČKA Hofenhajm je apsolutni hit ove sezone u Bundesligi i bori se za plasman u Ligu šampiona. Pobeda protiv Štutgarta je imperativ, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.58.


U petak iz Anatalije posle dugih priprema čarter letom putujemo u Soči. Sledi nam već na otvaranju drugog dela veoma bitna utakmica sa ambicioznim domaćinom – kaže Božović za MaxBet sport.

Klupski plan je definisan tokom jesenje trke.

Trenutno smo na tabeli mesto iznad opasne zone, a imamo isti broj bodova kao Nižnji i Ural. Dva tima ispadaju i dva igraju baraž tako da će svaka pobeda ili bod biti veoma važni. Nema mnogo utakmica pošto je odigrano 19 kola.

Ekipa se pojačala tokom pauze.

Došao je Đorđe Despotović iz Rubina. Poznaje takmičenje u kojem je imao uspehe pa se nadamo dobrom raspletu i overi opstanka – poručio je na kraju Božović.

ŠTA KAŽE UEFA KOEFICIJENT? Partizan doneo veliki bod Srbiji, prete dve zemlje za direktan plasman u LŠ!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.