Budimo u kontaktu

ABA LIGA

NEMA POPRAVNOG Poznato ko sudi Partizanu u neočekivanoj utakmici sezone… Paprene cene karata

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Malo ko je pretpostavljao da će duel sa Studentskim centrom u Podgorici da se pretvori u utakmicu sezone za Partizan. Porazom od “studenata” u Beogradu (84:83), crno-beli su doveli sebe u nezahvalnu situaciju. Moraće da slave u “Morači” kako bi produžili sezonu.


Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Mega Basket – Borac biti ubačeno više od 174 poena.


Poznate su i sudije za podgorički meč. Biće to Josip Radojković iz Hrvatske, Mario Majkić iz Slovenije i Dragan Porobić iz Bosne i Hercegovine.

Utakmica Studentski centar – Partizan zakazana je za četvrtak od 19 časova. Podgorički klub je iznenadio cenama ulaznica od 20, 30 i 40 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

PLJUŠTE POHVALE Jokić oduševio NBA igrače! Ipak, najbolji komentar dao je bivši centar “orlova”: Džaba im…

ČOVEK ČINI ČUDA Pogledajte “ludu” trojku Nikole Jokića uz zvuk sirene i njegovu reakciju (VIDEO)

2 Komentara

2 Comments

  1. Samrok

    17.05.2023. at 11:25

    Ako ih Savic i Ostoja birali onda nema zime za rumenog.

    • 5XXL

      17.05.2023. at 12:35

      MAAA TIPLA MOREE TOO NA VREME DERVIŠ MURATOGLU YAYAROGLU. NEMA PROMAŠAJA,NE PREPUŠTA SE TAJ SLUČAJU. SVE TITULE OSVOJIO NA MUĆKU. JEDINO DA MILOGORCI POLUDE PA ŠITIRAJU VANVREMENSKI. SUDIJE IMA DA IH PRIKOLJU!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.