Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEMA ŽURBE Zvezda želi da dobije što veće obeštećenje za svog defanzivca

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde izlaze na teren protiv Zenita (Foto: FK Crvena zvezda)

Bilo je najava da će Crvena zvezda i Zenit da sklope i transfer. Na meti šampiona Rusije se nalazi defanzivac crveno-belih, a konačan rasplet se očekuje u narednom periodu.


ARGENTINA: U ponoć igraju Aldosivi – Rozario sentral, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.50. 


Kako saznaje MaxBet sport, dva kluba treba da utanače visinu obeštećenja i mema žurbe, pošto crveno-beli hoće da se rastanu sa Strahinjom Erakovićem posle evropskih kvalifikacija u avgustu. Postoji ponuda iz Francuske, ali nije Marsej, koji je angažovao štopera.

Zenit će imati prednost u odnosu na ostale klubove, ako pošalju ponudu, koja odgovora – bio je kratak predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Strahinja Eraković (Foto: Starsport)

Na konstataciju medija, da se o njemu dosta govori u Rusiji u poslednje vreme Eraković je uzvratio:

Stvarno? Ne znam ništa o tome.

Dodatak je bio da se spominje prelazak u Zenit.

Iskreno, ništa nisam čuo na tu temu. U Rusiji se igra dobar fudbal, a Zenit je odličan klub. Ja sam i dalje fudbaler Crvene zvezde – poručio je na kraju Eraković.

Obe strane su “zaključane”, ali vremena ima za sklapanje angažmana. Crveno-bela ekpedicija se u ponedeljak ujutru vratila iz Sočija i slede dva dana odmora pred završni čin priprema, pred nedeljnu premijeru protiv Radničkog iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ:

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN Videli ste protiv Zenita jaku i ponosnu Zvezdu!

“BOŽE PRAVDE” ODJEKUJE U SOČIJU Na tribinama se pojavio transparent “Rusi i Srbi braća zauvek” (FOTO/VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.