Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zlatiborci pucaju na visoko, obezbeđen budžet za vrh Prve lige

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Predrag Ristanović (Foto: Starsport)

Odmah po završetku prethodne sezone počele su da kruže priče da će, poput Žarkova, i Zlatibor istupiti iz Prve lige. Međutim, ne da do toga neći doći, nego klub iz Čajetine u naredno prvenstvo ulazi sa visokim ambicijama.


ARGENTINA: od 22 igraju Arsenal Sarandi – Estudijantes, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65. 


Finansijski problemi sa kojima se klub suočio, rešeni su i to na duže staze. U preostalom vremenu do starta nove prvenstvene trke ubrzano će se raditi na jačanju igračkog kadra. To je potvrdio i predsednik kluba Veljko Radulović.

Sačuvali smo okosnicu ekipe iz prošle sezone. Pojačaćemo se sa petoricom fudbalera, poznatih i profilisanih na superligaškim terenima. Garantujem, bićemo mnogo jači, spremni da se upustimo u borbu za gornji deo tabele. Imamo ogromnu pomoć lokalne samouprave, predvođene Milanom Stamatovićem, prvim čovekom čajetinske opštine. Računamo na značajna sredstva u aktuelnoj i narednoj budžetskoj godini – rekao je Radulović, a prenosi Sportklub.

Na klupi Zlatiboraca ostaje Predrag Ristanović. Iz kluba poručuju da je okosnica tima sačuvana, tako da neće biti velikog broja novajlija. Ono što je prednost fudbalera Zlatibora je to što tokom letnjih priprema ne moraju da idu u druge krajeve. Na svojoj planini imaju sve uslove za treninge, a “Švajcarija” nudi najbolje uslove.

Radulović najavljuje da se već tokom ove nedelje mogu očekivati i neka zvučna pojačanja. Zlatibor očigledno ne želi da se nađe u situaciji kao prethodne sezone kada se u samom finišu spasao ispadanja. U narednom prvenstvu cilj je borba za vrh tabele.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO Turci se zaigrali i crno-belima tri puta proturili loptu kroz noge! (VIDEO)

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN Videli ste protiv Zenita jaku i ponosnu Zvezdu!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.