Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEOČEKIVANO POJAČANJE Kreativni fudbaler želi u Partizan, odlučuje Stanojević

Darko Noveski

Objavljeno

,

Marko Janković želi nazad u Partizan (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana mogli bi da dobiju neočekivano pojačanje. Bivši fudbaler crno-belih se ponudio svom bivšem klubu.


AFRIČKI KUP NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Malija protiv Ekvatorijalne Gvineje je 1.70. Meč počinje u 20:00.


MaxBet sport je pisao u utorak da Marko Janković raskida ugovor sa Beitarom iz Jerusalima. Danas “Sportski žurnal” daje novu vest. Kreativni fudbaler se ponudio Partizanu.

Popularni Mesko ima ponude iz Turske i Grčke, ali želi nazad u Humsku. Tim u kom je odigrao 101 utakmicu.

Ipak, pita se Partizan. Tačnije, pita se Aleksandar Stanojević. Veliko je pitanje da li je Marko Janković potreban Partizanu, jer na pozicijama koje on pokriva ima veliki broj igrača. Odluka će da bude doneta narednih nekoliko dana.

Takođe, čeka se rasplet situacije oko Srđana Mijailovića ili Marka Jevtovića. Odlaskom Aleksandra Šćekića, Partizanu je potreban novi zadnji vezni.

RASTANAK Mesko napušta Jerusalim!

 

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.