Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NESTVARNO, ALI TAČNO Čukarički je po ovom dostignuću uz rame šampionu Evrope i Engleske!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Čukaričkog (Foto: Starsport)

Čukarički i Mančester siti, rame uz rame. Čudno zvuči, ali po jednom kriterijumu Brđani su među najboljim timovima na svetu, zajedno sa prvakom Evrope, kao i holandskim Cvoleom, brazilskim Botafogom… Ovi timovi su u kalendarskoj 2023. godini rešili u svoju korist sve mečeve koje su igrali kao domaćini.


Rusija: Na meču Krasnodar – Nižnji Novgorod, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 1-1.


Ekipa koju sa klupe predvodi Dušan Kerkez u tom periodu redom je na stadionu na Banovom brdu pobeđivala: Radnički 1923 (3:2, 2:1), Kolubaru (3:0), Radnik (1:0), Voždovac (3:1), Partizan (1:0, 1:0), Vojvodinu (1:0), Novi Pazar (4:0) i na startu ove sezone niški Radnički (2:0).

Siti je na „Itihadu“ ostvario u duelima sa: Vulverhemptonom (3:0), Aston Vilom (3:1), Njukaslom (2:0), Lajpcigom (7:0), Brnlijem (6:0), Liverpulom (4:1), Bajern Minhenom (3:0), Lesterom (3:1), Šefild junajtedom (3:0), Arsenalom (4:1, 1:0), Vest Hemom (3:0), Lidsom (2:1), Real Madridom (4:0), Čelsijem (1:0, 3:0), Mančester junajtedom (2:1), Interom (1:0). Njihov niz na domaćem terenu dakle traje 16 utakmica, računajući sva takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)


Cvole takođe ima svih deset pobeda na domaćem terenu u 2023. godini, ovaj tim nastupao je u holandskoj drugoj ligi, baš kao i kenijski tim Šabana. Po devet pobeda u devet odigranih mečeva imaju Al Šorta (Irak), Ulanbator (Mongolija), Johor (Malezija) i Botafogo (Brazil)…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.