Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

NIJE MALA STVAR Zvezda je u Top 10

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zvezda piše pobede (Foto: Starsport)

Svaki uspeh se piše, ulazi u istoriju Crvene zvezde koja je pobedom nad Trabzonom došla do 70. pobede u Ligi Evrope. Pad šampiona Turske je omogućio srpskom klubu da po učinku bude u TOP 10 u drugom evropskom takmičenju.


ITALIJA Od 20.45 Dejan Stanković se vraća na mesto uspeha. Inter dočekuje Sampdoriju, a kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.05.


Pored važna tri boda crveno-beli su ostali u trci za ostanak u Evropi i pokušaće u Monaku u četvrtak da upišu 71. pobedu, čime bi se na toj listi izjednačili sa Lacijom i Bordoom. Trijumf u četvrtak uveče je omogućio domaćinu da preskoči nekadašnjeg osvajača trofeja u ovom takmičenju Atletiko iz Madrida koji je na koti od 69 i na proleće će moći da poprave učinak, pošto su se posle Lige šampiona “preselili” u Ligu Evrope.

Zvezda u Ligi Evrope ima više pobeda od velikana kao što su Liverpul, Valensija, Benfika, Zenit, Rendžers, Bajer Leverkuzen i Milan koji se kotiraju između 50 i 70 pobeda.

Rivali iz grupe su imaju daleko manji učinak – Ferencvaroš (41), Trabzon (35) i Monako (31). Ovo je pokazatelj da Zvezda ima rejting na međunarodnoj sceni, a megdan sezone sledi u “kneževini”. Pobeda donosi nastavak misije u februaru i ova generacija je pre godinu dana u Bragi ostvarila remi za prvo mesto. Navijači se nadaju da njihovi ljubimci ponovo mogu do trećeg uzastopnog proleća.

LISTA U LIGI EVROPE:

1. Inter – 96
2. Sporting Lisabon – 90
3. Sevilja – 88
4. PSV – 86
5. Totenhem – 83
6. Klub Briz – 79
7. Juventus i Roma – 75
8. Ajaks i Anderleht – 73
9. Lacio i Bordo – 71
10. Crvena zvezda – 70

PREPORUČUJEMO:

ZVEZDA SE “KOCKA” U LAZAREVCU – OTKRIVAMO Lider ekipe dobio “mini odmor”!

TRN U OKU Svet obišla koreografija navijača Ferencvaroša protiv Monaka, na slici samo grb Zvezde, očigledno ih boli pala zastava… (FOTO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.