Budimo u kontaktu

NBA LIGA

KAO MALI NIJE UZIMAO BUREK I KOKA KOLU Jokić imao poruku za Holmgrena: Mora da bude deblji!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić u duelu sa Četom Holmgrenom (Foto: Beta/AP Photo/Nate Billings)

Grom nije imao ni snagu kapisle iz dečijeg pištolja. Denver je protutnjao kroz Oklahomu. Šampion je deklasirao domaćina, došao do treće pobede u šampionatu, a Nikola Jokić je ponovo odigrao odlično.


ABA LIGA: Sve kvote naše kladionice za meč Partizan – Crvena zvezda (20:00) pogledajte OVDE.


Ovaj meč obeležio je i duel MVP finala NBA (Nikola Jokić) i drugog pika na draftu 2022. godine (Čet Holmgren). Bila je to igra mačke i miša. Srpski centar je zabeležio 28 poena, 14 skokova i pet asistencija. Bio bi sugurno još uspešniji, ali nije ulazio u igru u četvrtoj četvrtini. Jednostavno, nije bilo potrebe za tim, pobednik je odavno bio rešen…

On je stvarno talentovan momak, ali ovo je njegova prva godina, još uči. Da budem iskren, mislim da bi trebalo da bude malo deblji, ali da, on im jedinstveni talenat – rekao je Nikola Jokić o Holmgrenu.

Očigledno Čet Holmgren kao mali nije dovoljno jeo burek i pio koka kolu, kao Nikola Jokić.  Dobro, za burek nije ni čudno… Nije mogao da parira trenutno najboljem košarkašu na planeti. Nema “masu” da može da se nosi sa Nikolom Jokićem. Razlika u kilaži je ogromna – Holmgren ima 88, a Nikola Jokić 129 kilograma.

Pogledajte s kakvom lakoćom je Nikola Jokić izlazio na kraj sa Četom Holmgrenom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.