Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SRBIN NA METI AMERIKANACA NBA liga kaznila Nikolu Jokiću!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP Photo/David Zalubowski)

Najbolji je. Nema mu ravnog ni u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ne mogu mu ništa na terenu, a sada ga udaraju na neki drugi način, po džepu.


SERIJA A: Torino dočekuje Atalantu od 20:45. Kvota na igru GG u našoj kladionici je 2.00. 


NBA liga kaznila je Nikolu Jokića zbog simuliranja na utakmici sa Sakramentom. Amerikanci su navodno od ove sezone krenuli da bore sa “flopingom”, a igrači dobijaju tehničke greške na samom meču i novčane kazne kasnije.

U završnici utakmice Nagetsa i Kingsa, Sabonis je načinio prekršaj nad Jokićem. Međutim, naknadno je utvrđeno da je Jokić iscenirao pad na zemlju u duelu sa Litvancem.

NBA liga je zbog toga kaznila našeg asa sa 2.000 dolara. Na pomenutoj utakmici, Jokić je odigrao maestralno i zabeležio 36 poena, 13 skokova i 14 asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.