Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

TRAŽI SE ZAMENA ZA IVANIŠEVIĆA Novak za trenera postavlja ženu? Ovo su eventualne kandidatkinje

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Novak Đoković i Ivan Ivanišević (Foto: Starsport)

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su Novak Đoković i Goran Ivanišević završili saradnju. Ko će sada da preuzme težak posao i krene saradnju sa najboljih svih vremena? Mnoge to zanima.


PREMIJER LIGA: Kvota na pobedu Čelsija protiv Barnlija u našoj kladionici je 1.29. Utakmica počinje u 16:00. 


Čim je Novak objavio da je gotova saradnja njega i Gorana, počele su priče i nagađanja ko će da nasledi Hrvata na toj poziciji. Spekulacije i dalje traju i još nije poznato ko će u buduće da predvodi Noletom tim.

Mediji sada počinju da pišu da bi Đoković za trenera mogao da postavi ženu. Navodno se Novak dvoumi između dva ozbiljna imena, a uskoro bi trebalo da se sazna i šta je odlučio jer se bliže turniri na šljaci.

U ovom trenutku, dve glavne kandidatkinje su Ameli Morezmo i Končita Martinez. Nekada najbolja teniserka sveta trenutno obavlja funkciju direktora Rolan Garosa, a ranije je radila u stručnom štabu Endija Mareja i Luka Puja.

Ameli Morezmo (Foto: Beta/AP)

Što se tiče Končite Martinez, ona je predvodila Dejvis kup reprezentaciju Španije. Pre nekoliko godina bila je proglašena i za najboljeg stručnjaka na VTA turu. 

2 Komentara

2 Comments

  1. indija, pakistan

    30.03.2024. at 14:22

    Mnooogooo je ruznaaaa ne moze ni da popusi posteno 🤣

  2. indija, pakistan

    30.03.2024. at 14:26

    Daj bre djokoslave uzmi Vajdu ili nekog normalnog trenera ne ove pisulje…nisi se valjda propederisa 😆 budi musko

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.