Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OPTIMIZAM U OLIMPIJAKOSU Mi smo mašina koja radi kako treba… Piters: Težak teren zabavan deo posla

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Jorgos Barcokas (Foto: Starsport)

Olimpijakos je lider Evrolige, tim koji ima najviše ambicije ove sezone. Onda ni ne čudi optimizam u Pireju pred dolazak u Beograd, bez obzira što na klupi neće da bude Jorgos Barcokas, koji je zbog virusa ostao u Atini…


EVROLIGA Košarkaši Partizana u petak (20.00) dočekuju Olimpijakos, a kvota na trijumf crno-belih u MaxBetu je 1.85.


Kao i na prvenstvenoj  utakmici protiv Lavrija, ekipu će da vodi njegov najbliži saradnik Hristos Papas:

Partizan ima motiv, u dobroj je formi, ičeka nas teško gostovanja. Igraju veoma fizički jako, dovoljno su talentovani i očigledno imaju odličnog trenera. Neće da bude lako. Moramo da igramo našu igru i da budemo psihički spremni da se nosimo sa njihovom fizičkom igrom.

Sa svoje strane, Alek Piters je istakao:

Činjenica da idemo na tako težak teren je zabavan deo našeg posla. Kada ste u ovom trenutku u sezoni, morate da ostanete fokusirani i spremni za sve što sledi. Ipak, pripremili smo se i spremni smo za sve izazove koji su pred nama. Znamo da je veoma važno da ostanemo u najboljoj mogućoj formi, ne samo za utakmicu u Beogradu, već i one koji slede.

On je prokomentarisao i odsustvo trenera Barcokasa:

Definitivno je neobično za nas, ali spremni smo. Naš tim se pripremao na isti način, bez obzira na okolnosti. U ovom trenutku, mi smo mašina koja radi kako treba. Nadam se da će Barcokas uskoro da bude bolje i da će da se vrati.

PROČITAJTE JOŠ:

TOP 8 EVROLIGE Analitičari napravili milion simulacija, rezultati će da oduševe navijače Partizana (FOTO)

NESTVARAN PODATAK Partizan nikad nije pobedio kada sudi ovaj Nemac… Tu je protiv Olimpijakosa

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.