Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

“OSIGURAČ”, DA ILI NE? To samo Stanković zna…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Od specijalnog izveštača MaxBet sporta iz Haife 

Delovalo je da iznenađenja u postavi Crvene zvezde protiv Makabija u Haifi neće da bude, ali se crv sumnje uvukao i kod nas, medija. Prosto deluje mnogo hrabro da Dejan Stanković na brzu četu Barka Bahara izađe bez takozvanog “osigurača”, fudbalski rečeno bez klasičnog zadnjeg veznog. Igrao ga je ove sezone, sem u Jerevanu, Gelor Kanga. Ipak, sa Gaboncem u timu Zvezda je defanzivno ranjivija.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Efikasno igraju oba tima… Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Makabi Haifa – Crvena zvezda (21:00) je 2.15.


Zato nije isključeno da se Dejan Stanković odluči za Seku Sanoga (da mu pruži novu šansu za iskupljenje) ili Slavoljuba Srnića umesto Gelora Kange. Nekako ne ide formula po kojoj bi se Osman Bukari kao najskuplje pojačanje i jedan od najboljih igrača ovog leta preselio na klupu.

Seku Sanogo (Foto: Beta/AP)

U slučaju da se Dejan Stanković odluči za Sanoga ili Srnića, vezni red Crvene zvezde bi izgledao Sanogo-Kangva-Ivanić. Gelor Kanga bi u drugom poluvremenu zamenio i odmorio Kingsa Kangvu ili čak Seku Sanoga ako bi rezultat bio nepovoljan, a nadamo se da neće.

Po krilima bi napadali Aleksandar Katai i Osman Bukari, dok je najinteresantniji svakako bio Aleksandar Pešić, kom prija kada igra protiv Haife, o čemu smo i pisali. Evo dve varijante tima:

PRVA: Borjan – Eraković, Milunović, Dragović, Rodić – Kanga, Kangva, Ivanić – Bukari, Katai – Pešić .

DRUGA: Borjan – Eraković, Milunović, Dragović, Rodić – Sanogo (Srnić) , Kangva, Ivanić – Bukari, Katai – Pešić.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDINO PRVO POLUVREME Neka se ponove Salcburg i Bern

Šta se krije iza svega? Ronaldo razotkriva laži!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.