Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Neće samo Bahar da košta Zvezdu! Aktivirana klauzula, Milojeviću sleduju “penali”

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Više od mesec dana aktuelan je dolazak novog trenera u Crvenu zvezdu. Korak do preuzimanja palice nalazi se Barak Bahar sa kojim je prema najavama sklopljen aranžman. Samo sledi potpisivanje ugovora na dve godine, pred kraj sezone.


LA LIGA: Od 19 igraju Majorka – Atletik Bilbao, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.35.


Ova priča sa Izraelcem, donosi velika finansijska ulaganja, a ako usledi definitivan rastanak sa Milošem Milojevićem, crveno-beli moraju da plate “penale”. Kako otkriva MaxBet sport, šef stručnog štaba, ima klauzulu u ugovoru, koji je potpisao prošlog avgusta. Tu piše, da osvajanje titule produžava saradnju do juna 2024. godine!

BEZ PORAZA U SUPERLIGI

Traženo je ispunjeno još 22. aprila, kada je savladan prvi pratilac TSC (4:1). Posle remija u derbiju sa Partizanom, ubedljivo je pobeđen Čukarički (4:0). Posle 33. kola, šampion ima skor pod palicom aktuelnog trenera od 29 pobeda i pet remija.

Nagrada za osvojeni pehar sledi Milojeviću, a ako dođe do trofeja Kupa Srbije ima i dodatni bonus. Odlazak iz Ljutice Bogdana, može da se reši samo sporazumom. Već nekoliko klubova iz Evrope čekaju konačan rasplet, kako bi mogli da angažuju mladog stručnjaka na leto. Urađeno ove sezone se ceni i fudbalska vizija, tako da će doći ponuda po meri.

Nekadašnji igrač u mlađim kategorima Zvezde i saradnik Dejana Stankovića, uspešno je predvodio tokom trenerske karijere: Vikingur, Breidablik, Mjalbi, Hamarbi i Malme.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO! Zvezda zvala napadača Volfsburga, dva odgovora stigla… (VIDEO)

PRVA LIGA “Traktoristi” overili vizu za Superligu, “grafosi” pokvarili slavlje

4 Komentara

4 Comments

  1. Story

    01.05.2023. at 12:32

    JESTE KAO I ZA VAŠE GROB*ARSKE TRENERE KOJE STE POOTPUŠTALI TOKOM SEZONE

  2. Goxy778

    01.05.2023. at 13:16

    Ako vec razmisljaju kao ozbiljan klub ,mislim da bi trebali ozbiljno da popricaju sa ovim trenerom (i ako dovode vec Izraelca) i postave ga za trenera omladinaca uz potpunu slobodu jer covek OCIGLEDNO zna sa mladim igracima.I uz dogledno vreme sazrece u zvezdi zajedno sa omladincima i ima cemo u dogledno vreme zrelog trenera sa omladincima od kojih ce i sam znati sta moze da ocekuje

    • tomas

      tomas

      01.05.2023. at 17:38

      On kao trener prvog tima ima platu 500.000 e a sta mislis koliko ima trener omladinaca ?

      • Realno

        02.05.2023. at 12:06

        Oko 12 000e godišnje…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.