Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Zvezda našla desnog beka! Počeli pregovori…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Krenuli su pregovori. Dve strane su otvorile “karte” i u narednih nekoliko dana može da se očekuje sklapanje sporazuma. Zakuvalo se oko angažovanja desnog beka, koji dobro poznaje Crvenu zvezdu.


SRBIJA Možda i fiks dana, Crvena zvezda od 20.30 dočekuje Javor posle bolne eliminacije od Makabija iz Haife. Dobiće Zvezda uz po muke, zato je naš predlog iz X-1. Kvota u kladionici MaxBet je 4.35.


Na meti šampiona Srbije je Marko Vešović, defanzivac azerbejdžanskog Karabaga! Sportski sektor crveno-belih tražio je naslednika Milana Gajića koji je otišao u CSKA iz Moskve. Kako otkriva MaxBet sport kontakti su već uspostavljeni. Crnogorski reprezentativac je ušao u poslednju godinu ugovora i mogao bi da dođe bez velikog obeštećenja. Bitna stavka je da igrač ima i srpski pasoš, a ove sezone je već upisao 720 minuta u evropskim kvalifikacijama.

Marko Vešović je crveno-beli dres nosio od 2010. do 2013. godine (Foto:: Starsport)

Prvi mandat u Zvezdi Vešović je imao još kao tinejžzer, kada je 2010. godine stigao na “Marakanu” kao jedan od najtalentovanijih krilnih igrača u Crnoj Gori i na Balkanu. Za tri i po sezone odigrao je 110 mečeva i zabeležio četiri gola i 11 asistencija. Pole Zvezde je otišao u Torino, bio je na pozajmicama u Speciji i Rijeci, gde je igrao zaista odlično nekoliko sezona (117 mečeva, 12 golova, 15 asistencija). U januaru 2018. prešao je u Legiju, gde je nastavio da igra sa velikim uspehom (82 meča, 3 gola, 14 asistencija) i na krilu i na desnom beku.

Povreda ga je udaljila sa terena nekoliko meseci, a kad se vratio prešao je u Karabag 2021. godine. U Azerbejdžanu igra odlično na mestu desnog beka (47 mečeva, 3 gola, 5 asistencija) i taj kontinuitet na toj poziciji, uz njegovu brzionu i ofanzivne karakteristike naveo je sportski sektor Crvene zvezde da pokusš da ga dovede kao pojačanje za nastavak sezone.

Negde su na pola puta do cilja.

PROČITAJTE JOŠ:

Gde može da se gleda žreb za Ligu Evrope i Ligu konferencije? Dve su mogućnosti

SVET U NEVERICI Kako je ovo uradio? Kada bi Novicki i Sabonis imali bebu, to bi bio Jokić

12 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.