Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Zvezda planira još dva pojačanja! Sledi finiširanje poslova…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Rutinski do pobede i u Jerevanu. Opravdala je Crvena zvezda renome, pa je i u revanšu savladan Pjunik. Sledeca prepreka u plej-ofu za Ligu sampiona je Makabi iz Haife.


SUPERKUP EVROPE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Real Madrida protiv Ajntrahta je 1.48. Meč počinje u 21:00.


Osigurana je grupna faza Lige Evrope, ali ne odustaje se od želje da se ostvari plasman u Ligu šampiona. Kako MaxBet sport otkriva klub pokušava da tokom avgusta završi potpise još dva igrača! I ako se slože kockice, ovi transferi bi trebalo da se uskoro realizuju.

Kao što smo već najavljivali, kuje se plan da konačno padne dogovor sa Šerifom. Još zimus je Edmund Ado izabrao crveno-bele, ali su Moldavci tražili veliko obeštećenje. Utisak je da Ado nikada bliži nije bio dolasku na stadion “Rajko Mitić”.

Drugi na listi igrača koje Zvezda želi da angažuje je  desni bek Mihael Muriljo. Reprezentativac Paname je nastupao za Anderleht u evropskim kvalifikacijama, ali je “odmarao” u prvenstvu. Misija nije laka, zbog cene, mada je još sve otvoreno. Ukoliko, ipak, ovaj posao ne bude uspešno završen, Zvezda ima rezervnu varijantu. Na listi interesantnih igrača na poziciji desnog beka nalaze se još dva imena…

Lista pojačanja, dakle, u Ljutice Bogdana nije zatvorena. Finiš delo krasi…

PROČITAJTE JOŠ:

DRAMA Naoružani pljačkaši napali Tadića! Kapiten Srbije lakše povređen, jednom razbojniku lupio šamar!

ŠTA SE DEŠAVA NA ČAIRU? Radničkom odsečena vihorna krila… Posle Mitrovića odlazi još jedan sjajan igrač

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.