Budimo u kontaktu

NBA LIGA

OVO JE TA SEZONA Lebron puca iz svih oružja, postaće najbolji strelac NBA svih vremana! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lebron Džejms u meču u Sakramentu (Foto: Beta/AP)

Godine mu ništa ne mogu. I s punih 38 Lebron Džejms dominira NBA terenima. I sada je bio najbolji u kalifornijskom derbiju, u koje su Los Anđeles Lejkersi savladali  Kingse u Sakramentu – 136:134 (37:38, 36:35, 36:36, 27:25). Ovo je Lejkersima peti uzastopni trijumf (šesti u sedam mečeva).


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu FMP protiv Mege je 1.65. Meč počinje u 12::00.


Postigao je “Kralj Džejms” 37 poena i zabeležio još osam skokoca i seda asistencija. Uz njega istakli su se još Tomas Brajan s 29 poena i 14 skokova, Denis Šruder s 27 i Rasel Vestbrik s 23 poena. Poene odluke postigao je Denis Šreder. On je 3.6 sekundi pre kraja oba puta bio precizan s linije slobodnih bacanja. Najbolji u Sakramentu bili su Dearon Foks (37 poena) i Domantas Sabonis (25 popena, 12 skokova).

Trenutno su Lejkersi na skoru od 19 pobeda i 21 poraza.

– Ekipa mi veruje da ću svako veče na terenu da napravim dobar posao, a na meni je da i ja verujem njima. Moramo da nastavimo da nižemo dobre četvrtine, poluvremena i utakmice jer onda dobijamo na samopouzdanju – istakao je Lebron Džejms posle utakmice.

Ove sezone Lebron Džejms u proseku postiže 28.9 poena. Kako stvari stoje Lebron će uskoro da postane najbolji strelac u istoriji NBA. Za sada je rekorder Karim Abdul-Džabar sa 38.387 poena. “Kralj Džejms” je postigao 423 manje. Lejkersi su odigrali 40 mečeva, do kraja ligaškog dela ostala su još 42. Za Lebrona bi to trebalo da bude “mačiji kašalj”.

Lebron Džejms u duelu sa Domantasom Sabonisem (Foto: Beta/AP)

U sledećem meču Los Anđeles Jekersi putuju u Denver, na noge Nikoli Jokiću i ekipi. Utakmica počinje u utorak, u 3 sata ujutru.

Rezultati: San Antonio – Boston 116:121, Čikago – Juta 126:118, Dalas – Nju Orleans 127:117, Golden Stejt – Orlando 101:115, Sakramento – Los Anđeles Lejkers 134:136.


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

MAĐIONIČAR Dončić se igra košarke! Ostvario tripl-dabl, pa odbrusio: Više gledam Evroligu nego NBA (VIDEO)

Bio je pet godina u zatvoru, sada ponovo profesionalno igra fudbal

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.