Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OBRADOVIĆ EMOTIVNO O MILOJEVIĆU PA O “ZELENIMA”: Nadam se da će uspeti da se izbori, to je veliki borac! Lesor živi od…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Željko Obradović pred PAO (Foto: Starsport)

Košarkaši Partizana kreću put Atine gde ih u petak u okviru 22. kola Evrolige očekuje derbi sa Panatinaikosom u OAKA dvorani. Imperativ je da se osvoje dva boda.


AFRIČKI KUP NACIJA DR Kongo od 21 čas dočekuje Zambiju. Verujemo da fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva može do pobede, kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.85.


Nažalost, Željko Obradović je prvo govorio o tužnim vestima koje su stigle iz Amerike, a vezane za srčani udar koji je Dejan Milojević doživeo u Solt Lejk Sitiju.

Nažalost, dobio sam informaciju kada sam došao na trening. Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao zbog toga što mu se desilo. Ne znam kakva je situacija i nadamo se da će uspeti da se izbori, pošto je on jedan od najvećih boraca koje sam upoznao u životu – rekao je Željko Obradović.

TRI PUNE PETORKE

Vratio se potom popularni Žoc na dvoboj sa Panatinaikosom. Raduje ga to što su se njegovi košarkaši najzad oporavili. U Atinu ne ide samo Aleksa Avramović.

Prvi put se danas desilo da na treningu imam na raspolaganju tri pune petorke. Odmah se osetilo na intenzitetu. To je definitivno boljitak. Atmosfera je odlična, a i ja se osećam odlično kada god sam na parketu sa igračiima – rekao je Obradović.

Lesor prvi put protiv Partizana (Foto: Starsport)

Govorio je trofejni stručnjak i o svom bivšem košarkašu, a sada rivalu Matijasu Leosru.

Matijas Lesor živi od spoljnih igrača Panatinaikosa. On je igrač koji postavlja najbolje blokade i ostvara se posle toga, ali uz sebe ima vrhunske spoljne igrače i da bude ono što je bio i kod nas prošle godine – rekao je Obradović.

SMAJLAGIĆ: MATIJAS NAM JE KAO ČLAN PORODICE!

O fantastičnom francuskom centru je govorio i Alen Smajlagić. On je rekao da im je Matijas Lesor kao član porodice.

Dobro ga poznajemo, imamo i mi dobre igrače koji igraju odbranu. Čujemo se sa Matijasom stalno, mi smo braća. Doživljavamo ga kao člana porodice, ali sada je na drugoj strani i daćemo sve od sebe da ga pobedimo – rekao je krilni centar Partizana.

Panatinaikos u dvoboj sa Partizanom ulazi sa 4. mesta na tabeli sa 13 pobeda. Crno-beli su trenutno na 9. mestu sa dve pobede manje.

1 komentar

1 komentar

  1. Leo

    18.01.2024. at 07:44

    Kvazi FMP, umreće od kompleksa. Sve su im rekli navijači Makabija pre 10 godina, sa transpatentom,, ko ste vi,,

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.