Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

POBEDA MLADOSTI “Orlovi” nisu sami, deca napunila Marakanu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: MaxBet sport

Fudbalske reprezentacije Srbije i Švedske igraju od 20:45 meč četvrtog kola Lige nacija. Zbog kazne UEFA na stadionu “Rajko Mitić” mogu da dođu samo deca do 14 godina.


BRAZIL: Od 23:15 igraju Bahija – Operario, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.38. 


Deca su položila domaći zadatak. Južna i istočna tribina su pune, a graja je počela pola sata pre starta utakmice. Ori se “Srbija, Srbija”, a u jednom momentu je razvijena trobojka.

Nema sumnje da ova podrška mnogo znači “orlovima” koji se bore za prvo mesto u grupi. Podsetimo, tri dana kasnije oni igraju u Oslu protiv Norveške u poslednjem kolu. Sa dve pobede, Srbija će da bude prva u grupi.

PROČITAJTE JOŠ:

LIGA NACIJA Norveška poražena u Ljubljani, ali to ne menja ništa u računici “orlova” (VIDEO)

SASTAV Piksi ostaje veran svojoj filozofiji, igra sa dvojicom napadača, šansa i debitantu!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.