Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME U SPLITU Zvezda rutinski odrađuje posao

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Stefan Lazarević (Foto: Starsport)

Iako se neposredno pred utakmicu u Splitu, njenu prvu u 2022. Crvena zvezda suočila s vešću da je Nikola Kalinić pozitivan na korona virus, posao na Gripama odrađuje sasvim lako. Posle prvih 20 minuta košarke, šampion regiona i Srbije vodi 34:27.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Oklahoma – Dalas biti ubačeno više od 206 poena.


Vrlo zapaženu minutažu dobio je Eron Vajt. Očigledna je namera Dejana Radonjića da Amerikanca uvede u takmičarski ritam. Biće od velikog značaja ekipi tokom naporne januarske serije.

Crveno-beli su kontrolisali dešavanja na parketu od početka. Već početkom druge četvrtine stekli su dvocifreni višak i po potrebi pojačavali i smanjivali ritam.

Najefikasniji u Zvezdi posle 20 minuta je Stefan Lazarević sa devet poena. Prate ga Branko Lazić i Eron Vajt sa po sedam.

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.