Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Pomilovanje za Ronalda, ponovo trenira sa prvom ekipom

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Potez razmažene zvezde koštao je Kristijana Ronalda privremene selidbe u drugi tim Mančester junajteda. Portugalac je odbio da uđe u igru tokom meča protiv Totenhema (2:0), a trener Erik ten Hag je kaznio izbacivanjem iz prve ekipe zbog čega nije konkurisao za duel sa Čelsijem.


Na meču Dortmund – Mančester siti, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 4+.


Kazna je istekla i Ronaldo je ovog utorka ponovo trenirao sa prvim timom. Iako mu šansu daje “na kašičicu”, Ten Hag podvlači da računa na igrača koji će početkom februara da napuni 38 godina.

Kristijano ostaje važan deo ekipe i računam na njega do kraja sezone. Želim da bude u timu i da bude uključen u svaku utakmicu jer ima uticaja – rekao je holandski trener.

Od 10 utakmica u Premijer ligi, Ronaldo je samo u dve bio starter. Postigao je jedan gol, i to 9. oktobra u pobedi nad Evertonom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.