Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PORAŽAVAJUĆE Klubovi ne veruje stručnjacima… Srbija je po smenama trenera prva u Evropi!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Jedan od trenera Radnika iz Surdulice u ovoj sezoni bio je i Simo Krunić (Foto: Starsport)

Loš trend se ne menja. Već posle dva poraza se pišu otkazi, kao od šale vrte se treneri na klupama timova iz Superlige. Po ovom statističkom parametru Srbija je posle prvog dela sezone apsolutni “pobednik” u Evropi.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Sautemptona protiv Notingem Foresta je 2.25. Meč počinje u 20:30.


Čak 16 trenera je ostalo bez posla, a Radnik iz Surdulice je rekorder za Ginisa. Promenili su Surduličani četiri trenera i sa petim, Slavoljubom Đorđevićem, juriće opstanak. Mladost GAT, Radnički iz Niša i Novi Pazar imaju trećeg trenera. Čak je Damir Čakar otišao “samo” zato što nije imao licencu, pa se znalo i pre njegovog angažmana koliko će da traje. Na delu je bila ona naša stara priča: samo da se premosti.

Ove sezone su se Crvena zvezda i Partizan brzo razišli sa Dejanom Stankovićem i Ilijom Stollcom, a deset klubova je od jula menjalo šefove stručnih štabovaa. Slican trend je i u Prvoj ligi Srbije i samo se još nije desilo da se otkazi pišu na poluvremenu.

Priča je bez kraja i naznaka da će se promeni. Nisu uvek krivi samo treneri, ima nešto i do igrača, kratkog rostera, loše selekcije… Za to niko ne mari, a Sindikata i zaštite nema. Već se licitira ko će prvi da dobije otkaz u februaru, kada se bude nastavila trka za bodove. Jedan poraz i kraj balade…

PROČITAJTE JOŠ:

EVROLIGA SE PONOVO OGLASILA OKO KAMPACA: Složen je to proces, vreme ne ide na ruku Zvezdi…

Srpski košarkaš u NBA mora na bar jednomesečnu pauzu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.