Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POSLE PRIČA O NAMEŠTANJU U SUPERLIGI Binić danas na razgovoru u tužilaštvu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dragiša Binić (Foto: Printskrin/Jutjub)

Da li će klupko početi da se odmotava? Ili će sve da ostane na “rekla-kazala”?


LIGA NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Belgije protiv Velsa je 1.40. Meč počinje u 20:45.


Bivši član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragiša Binić, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja, trebalo bi  danas da dođe  na informativni razgovor u Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva. On je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji “Sportlight” emitovanoj u petak, 9. septembra, prenosi Tanjug.

U pitanju je meč odigran u sezoni 2017/18 Spartak – Radnički Niš, koji je završen pobedom domaćina (2:0).

 -To sam video, utakmica u Subotici. Spartak- Radnički Niš. Tu noć ja celu noć na telefonu. Objašnjavam da ne može to tako. Da sam dobio dopis, tačan rezultat, kako ide rezultat. Suspendovaće nam ligu. Uništiće nas, nemojte da radite to – rekao je Binić, koji je potom dodao da je dao sve od sebe da ubedi aktere meča da se drže fer-pleja, ali bezuspešno:

– Odem u svlačionicu, kod gosta, kod domaćina, kod sudije… Znaš koliko to njih interesuje? Oni to teraju tako. I ja dobio sam i nekih, da ne pričam koliko sam prijava dobio. I na svaku reagujem. Nisam uspeo. Dok nisam video da su svi u kombinaciji. To je tako maha uhvatilo, to je strašno – rekao je Binić u emisiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Poraz srpskih košarkašica na startu Svetskog prvenstva

FMP u polufinalu kvalifikacija za LŠ, NBA zakucavanje Izundua o kom bruji Evropa (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.