Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mustafa promovisan u novom dresu (FOTO+VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Tri zvezdaša u istom klubu. Dvojica imaju duži staž u Austriji, a od utorka imaju pojačanje. Sada će trio u nastavku sezone pokušati da ispune ciljeve LASK-a iz Linca.


ENGLESKA Blekpul u Čempionšipu dočekuje Hadersfild. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 3.10. Meč se igra od 20.45.


Kako je najavio MaxBet sport stigla je potvrda da je Crvena zvezda završila posao sa klubom iz Linca, a Ibrahim Mustafa je potpisao ugovor do juna 2026. godine i nastupaće zajedno sa Filipom Stojkovićem i Brankom Jovičićem.

Na novom stadionu krilni napadač je predstavljen sa novim dresom u društvu sportskog direktora Radovana Vujanovića. Austrijski velikan je posle prvog dela sezone na trećem mestu, a cilj je da se obezbedi plasman u Ligu Evrope i za vikend se nastavlja borba u šampionatu. Ispred su Salcburg i Šturm.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LASK (@laskofficial)

Ibrahim Mustafa je ove sezone odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima za šampiona Srbije, a upisao je tri asistencije. Posle tri godine napustio je redove crveno-belih i išao je na pozajmice u Grafičar, Radnički iz Sremske Mitrovice i Novi Pazar. Sledi novi deo karijere u Lincu za mladog Ganjanina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LASK (@laskofficial)

PREPORUČUJEMO:

NAŽALOST, POTVRĐENO Golman Malatije pronađen mrtav ispod ruševina (VIDEO)

ZAR I SAD NA TO MISLE Turska se trese, a Galatasaraj krenuo u šoping i doveo igrača za 20 miliona evra!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.