Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POVRATAK U ELITU Metalac izabrao novog trenera!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Rađenović (Foto: Starsport)

Ispali su u Prvu ligu Srbije, a rastanak sa trenerom Milijom Žižicem bio je očekivan. Dugo se u Metalcu vagalo oko naslednika i pala je konačna odluka.


LIGA NACIJA: Od 18 časova se sastaju Litvanija i Luksemburg, a kvota na X u MaxBet kladionici je 3.20.


Ekipu iz Gornjeg Milanovca preuzima Dejan Rađenović, koji je postigao dogovor sa sportskim direktorom Bojanom Leontijevićem. Dve strane treba samo da parafiraju ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka na još jednu sezonu, ukoliko usledi povratak u elitni rang

Mladi stručnjak i bivši igrač Partizana je predvodio tokom karijere Železnik, Radnički sa Novog Beograda i Žarkovo. Poslednji posao imao je u Bačkom, koju je pre dve sezone uveo u Superligu

Sledeći korak biće formiranje tima, pošto su pojedinim igračima istekli ugovori i većina ima ponude da promeni ekipe, kao Cvetković, Prestiž, Valukin, Fićović i Krajišnik. Sledi rekonstrukcija pogona do priprema koje startuju oko 20. juna.

PROČITAJTE JOŠ:

IZNENAĐENJE? Mijailović otkrio koliko je novca Partizan dobio od države, a koliko od privatnih sponzora!

KRUG SE ZATVARA Olimpijakos ne želi da popusti! Još dva igrača su na meti Zvezde

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.