Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Jedan od najbržih krilnih napadača u Srbiji potpisuje za TSC, nesuđeno pojačanje Zvezde

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Stadion TSC-a u Bačkoj Topoli (Foto: MaxBet sport)

Prvih dana prelaznog roka TSC će ozvaničiti nekoliko značajnih pojačanja za narednu sezonu.


LIGA NACIJA Italija od 20.45 dočekuje Nemačku. Kvota na X u kladionici MaxBet je 3.40.


Kako MaxBet sport saznaje, Saša Jovanović i Miloš Cvetković dogovorili su sve uslove sa klubom iz Bačke Topole i oni će verovatno početkom sledeće nedelje potpisati ugovore sa šestoplasiranim timom minulog šampionata. Pored njih, TSC je u fazi pregovora sa još nekolicinom proverenih igrača iz Superlige.

Saša Jovanović (30) se afirmisao u lučanskoj Mladosti, posle koje je igrao u španskim klubovima Kordoba i La Korunja, a jedno vreme proveo je u saudijskom Al Fatehu. U Lučane se vratio pre godinu i po dana, a prethodne sezone bio je strelac osam golova.

Saša Jovanović veliko pojačanje za TSC (Foto: Starsport)

Miloš Cvetković Lučane menja takođe Bačkom Topolom. Iskusni (32) desni bek poslednje dve godine branio je boje Mladosti, a u prethodnom šampionatu bio je jedan od najboljih asistenata tima. Promenio je veliki broj klubova, a dve godine nosio je i dres Crvene zvezde.

Pored ova dva iskusna igrača, TSC je na pragu dogovora i sa jednim bivšim igračem Mladosti. U pitanju je Damjan Krajišnik, koji je prethodnih godinu i po dana proveo u Metalcu. Konačna runda razgovora sa 25-godišnjim vezistom održaće se tokom sledeće sedmice, a očekuje se da i bivši omladinac Partizana pristupi klubu sa severa Srbije.

Po svemu sudeći, Mladost će ovog leta ostati bez gotovo kompletmog tima, pa će naredne sezone okosnicu sastava činiti mlađi igrači, koji će biti prekomandovani iz omladinske selekcije.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVO POJAČANJE Iskusni defanzivac blizu Čukaričkog!

KAKO MU JE OVO USPELO? Mislili ste da ne može… E pa može! (VIDEO)

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.