Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Poznato je kada se nastavlja bitka za srpski fudbalski tron, evo šta čeka večite rivale

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Po tradiciji minulih godina, u Srbiji nema fudbala na Vaskrs. Minule srede je odigrano kolo u obe grupe, sada podeljene Superlige, fudbaleri gotovo svih timova su dobili kratku pauzu i sledeće radne obaveze imaće sredinom sledeće nedelje.


Na meču Arsenal – Mančester junajted, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 3-5.


Treće kolo plej-ofa otvaraju Radnički i Vojvodina, u utorak 26. aprila od 18.30 na Čairu. Sutradan, u sredu, Partizan u Humskoj od 14.00 dočekuje TSC. Od 16.05 će da se sastanu Voždovac i Napredak, a runda se zatvara derbijem na stadionu “Rajko Mitić” od 18.30, kada Crvena zvezda dočekuje Čukarički.

Superligaši će ponovo na posao baš na praznik rada, 1. maj. Tog dana, od 17 časova u Novom Sadu će da igraju Vojvodina i Crvena zvezda, od 18.30 TSC dočekuje Voždovac, dok od 19.05 Partizan gostuje Napretku u Kruševcu. Za 2. maj je zakazana utakmica između Čukaričkog i Radničkog (18.30).

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.