Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PREDSTAVLJENO NOVO POJAČANJE Azarov: Želim što više titula i uspeha u Evropi! (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Irakli Azarov i Mitar Mrkela (Foto: Printscreen/YouTube/FK Crvena zvezda)

Crveno-beli kompletiraju tim za tekuću sezonu. Novajlija u ekipi Dejana Stankovića će umnogome da skine teret sa Rodića na bekovskoj poziciji.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Mančester junajteda protiv Brajtona je 1.65. Meč na Old Trafordu počinje u 15:00.


Doskorašnji levi bek Dinama iz Batumija, Irakli Azarov, predstavljen je kao novo pojačanje Crvene zvezde. On je istakao kako sa crveno-belima želi da ostvari najviše ciljeve, a pre svega da se plasira u Ligu šampiona i osvoji titulu prvaka Srbije.

– Veoma sam srećan što sam deo ovako velikog kluba. Daću sve od sebe da pomognem ekipi u nameri da osvoji što više titula i ostvari što veće uspehe u Evropi.

O istoriji i funkcionisanju kluba mu je najviše govorio Marko Marin.

– Pričao sam sa Markom Marinom i on mi je rekao neke važne stvari vezane za ovaj klub. Znam da je reč o uspešnom kolektivu sa bogatom istorijom. Nadam se da ćemo da igramo u Ligi šampiona, gledao sam ranije mečeve, čast mi je što sam ovde. Marka znam kao sjajnog igrača. Pričao mi je o klubu, navijačima i koliko treba jako da treniram kako bih zaslužio minute u prvom timu.

Prilično dobro je upoznat sa igračkim kadrom crveno-belih.

– Znam Kataija, Rodića, Kangu…Zvezda ima uspešne igrače i nadam se uspešnoj saradnji.

Ekipa mu je poželela prijatnu dobrodošlilcu.

– Saigrači su mi poželeli sve najbolje, imali smo priliku da se upoznamo.

Konkurenciju na poziciji levog beka će da mu predstavlja Milan Rodić.

– Upoznat sam sa kvalitetima Rodića, mislim da ću moći mnogo da naučim od njega i da ćemo sjajno sarađivati.

O treneru Stankoviću ima samo lepe reči.

– Stanković je bio sjajan igrač, danas je uspešan trener. Verujem da ću uz njegove saveti moći dosta da napredujem u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Paspalj za MaxBet sport: Potreban nam je stranac u reprezentaciji! Da smo ga imali ranije, umesto srebrnih osvajali bismo zlatne medalje

Pešićevi “matorci”

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.