Budimo u kontaktu

Fudbal

PREMIJER LIGA Četiri gola, tri penala i podela bodova na “Elan roudu” (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Vilson proslavlja pogodak sa bele tačke (Foto: Beta/AP)

Ovo je bio meč od velike važnosti za oba tima. Dok jedni žele da osiguraju mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu, drugi se pribojavaju da bi upravu tu sezonu mogli da provedu u Čempionšipu.


ENGLESKA: Kvota na pobedu Mančester junajteda protiv Vulvsa u našoj kladionici je 1.43. Meč počinje u 16:00.  


Navijači na “Elan roudu” su prisustvovali pravom spektaklu u kojem nije bilo pobednika. Lids i Njukasl su odigrali 2:2 i podelili bodove na otvaranju 36. kola Premijer lige.

Lids je na pravi način otvorio utakmicu i došao u prednost već u 7. minutu pogotkom Ajlinga. Domaći su u 28. minutu imali veliki priliku da dupliraju prednost, ali Bamford nije uspeo da postigne pogodak iz penala.

Samo tri minuta kasnije glavni arbitar Sajmon Huper ponovo svira najstrožu kaznu, ali ovoga puta u šesnaestercu domaćih. Njukasl je dobio penal, a sa bele tačke bio je precizan Vilok i sa rezultatom 1:1 se otišlo na poluvreme.

Na semaforu je bio 69. minut kada je Njukasl dobio novi penal, a Vilok je kao i u prvom poluvremenu bio više nego siguran. Fudbaleri Lidsa su sami sebe zakopali na današnjoj utakmica, od promešanog penala do napravljena dva u svom šesnaestercu.

Ipak, domaći do kraja meča dolazi do izjednačenja i boda. Šutirao je Kristensen sa ivice kaznenog prostora u 79. minutu i uz dosta sreće pogodio mrežu Poupa i postavio konalčnih 2:2.

PREMIJER LIGA, 36. KOLO

Subota

Lids – Njukasl 2:2 (1:1)

(Ajling 7, Kristensen 79 – Vilson 31 (penal), 69 (penal))

16:00 Aston Vila – Totenhem

16:00 Čelsi – Notingem Forest

16:00 Kristal Palas – Bornmut

16:00 Mančester junajted – Vulves

16:00 Sautempton – Fulam

Nedelja

15:00 Brentford – Vest Hem

15:00 Everton – Mančester siti

17:30 Arsenal – Brajton

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.