Budimo u kontaktu

KATAR 2022

PRST SUDBINE Zajedno odrasli u Bazelu, a biće na suprotnim stranama

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

(Od specijalnog izvestača iz Dohe)

Borba za prolaz u osminu finala Mundijala. Ulog ogroman, a mesta ima samo za jednu selekciju. Srbija ili Švajcarska? Priželjkujemo let “orlova”, ali prst sudbine je odredio da na dve različite strane budu dva prijatelja iz Bazela.


Naša kladionica nudi kvotu 2.65 za pobedu Srbije nad Švajcarskom.


Miloš Veljković i Bril Embolo su se upoznali kao deca, fudbalski razvijali u školi Bazela. Defanzivac je odavno odabrao Srbiju, a napadač nije želeo da nastupa za Kamerun, odakle potiče već za Švajcarsku. Baš protiv “lavova” je nedavno postigao pogodak za uspeh “sajdžija”, ali se nije radovao.

Pored klupskih obaveza tandem je igrao fudbal u parku, imali svoje snove, koje su ispunili igrajući na visokom nivou u Verderu i Monaku. Našem igraču je ovo drugi planetarni šampionat pošto je igrao u Rusiji. U petak uveče je moguć i direktan sudar, ako dobiju poverenje selektora Dragana Stojkovića i Murata Jakina.

Često se čujemo, ali nismo tokom šampionata. Dobri smo drugari, a došao je trenutak da se svako bori za svoju reprezentaciju. Biće bez dileme baš intresantno – poručio je Veljković za MaxBet sport.

1 komentar

1 komentar

  1. Jel tako

    02.12.2022. at 14:50

    Veljković Dragović, Eraković,aaae i od januara u FK CZV,aaa??? El ti se đasvi ,aaa Miirrrkooo??? Tebe ,tebe pitam Markoviću,tebe??? Ne smeš od urednika da potvrdio??? Pa i on je Zvezdaš, sam’, nee da rekne

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.