Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Defanzivac broji poslednje dane u Zvezdi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Radovan Pankov (desno) na izlaznim vratima kluba iz Ljutice Bogdana (Foto: Starsport)

Sledi finiš sezone, pa će pojedini igraći da budu slobodni u izboru novog kluba. Izgleda da pored Marka Gobeljica još jedan defanzivac naredne sezone neće da brani boje Crvene zvezde.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Juventusa protiv Sasuola je 1.90. Meč počinje u 20:45.


Kako je MaxBet sport prvi najavio pre više od mesec dana, Radovan Pankov nije dogovorio nastavak saradnje i posle skoro tri uspešne sezone se nalazi na izlaznim vratima. Opcija o ostanku je ostavljena otvorenom, ali pošto vreme prolazi šanse su manje. Kako saznajemo, sledeća stanica u njegovoj karijeri vrlo lako mogla bi da bude Turska.

Tokom januara ga je htela Astana, a sada su interesovanje za ovog štopera pokazali Antalija i Kajseri. Uskoro će da postane slobodan igrač, pa će svakako da mu bude mnogo lakše da pronađe inostrani angažman. Konacan rasplet će da usled, najverovatnije, tokom juna.

Tokom karijere Pankov je nastupao za Ural i AEK iz Larnake, tako da ima iskustvo igranja u Evropi. U redove aktuelnog šampiona Srbije je stigao iz niškog Radničkog, u junu 2019. godine. Ove sezone je upisao 30 utakmica i na terenu je proveo 1823 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI JE IKO SUMNJAO? Aleksandar Mitrović najbolji igrač Čempionšipa!

BAŠ GA BRIGA ZA NOVAC Fjuri zaradio 25 miliona za 18 minuta, a vozi pasat star 15 godina! “Vila i Rols Rojs me ne čine muškarcem”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.