Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

PEH ZA REAL Najbolji fudbaler “kraljevskog kluba” mora da pauzira tri nedelje

Emir Selmani

Objavljeno

,

Džud Belingem (Foto: Beta/AP Photo/Bernat Armangue)

Pregazio je Real Madrid Đironu sa 4:0 u derbiju La Lige, koji je doduše to bio samo na papiru. Svaka čast Kataloncima, ali daleko su oni od nivoa “kraljevskog kluba”.


SUPERBOUL: U finalu NFL sastaju se Kanzas siti i San Francisko, a kladionica MaxBet nudi kvotu 2.10 na pobedu Čifsa


Trijumf kojim je najveći klub na svetu napravio krupan korak ka novoj tituli prvaka Španije doneo je sa sobom veliku žrtvu. Najbolji fudbaler ekipe Karla Anćelotija Džud Belingem postigao je dva gola protiv Đirone, ali je morao van terena zbog povrede levog skočnog zgloba.

Dobro obaveštena Marka prenela je da će Englez da pauzira tri nedelje. To znači da će Belingem da propusti prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga, kao i utakmice sa Rajom Valjekanom, Seviljom i Valensijom u La Ligi.

Na teren bi trebalo da se vrati za revanš sa Lajpcigom. Ove sezone Džud je najbolji fudbaler Reala, postigao je 20 golova i upisao osam asistencija na 29 utakmica.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.