Budimo u kontaktu

ENGLESKA

SAGA JE GOTOVA Englez ima novi klub, evo gde ide

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Hari Kejn (Foto: Beta/AP)

Dugo je trajalo. Rekli bismo, predugo. Već nedeljama se najavljuje letnja transfer bomba u liku Harija Kejna. Čini se da je najzad sve završeno.


Brazil: Na meču Fluminense – Palmeiras, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 2P2+.


Bilo je viče zainteresovanih za usluge engleskog napadača, ali je od početka najkonkretniji bio Bajern, kojem je kao hleb nasušni bio potreban klasičan napadač. Iz Minhena su u London stizale ponude, jedna za drugom i svaku je bahati predsednik Totenhema Danijel Levi odbijao.

U petak je stigla još jedna, poslednja, uz naznaku da Bavarci rok za odgovor čekaju samo do ponoći. U suprotnom, okreću se drugom rešenju, a jedno od njih je Dušan Vlahović.

Izgleda da je ultimatum dao rezultat. Prema pisanju engleskih medija, gazda “pevaca” je popustio i pristao na prodaju prve zvezde tima. Suma za sada nije poznata, ali je sigurno da se radi o više od 100 miliona evra. Isti izvori navode da je Bajern za ponedeljak zakazao medicinske preglede za 30-godišnjeg fudbalera i da se uskoro očekuje potpis.

Hari Kejn je dete Totenhema. Imao je epizode na pozajmicama u Lejton Orijentu, Milvolu i Lesteru, a već punih 10 godina je oslonac prvog tima. Za klub iz severnog Londona je odigrao 435 utakmiva i postigao 280 golova.

6 Komentara

6 Comments

  1. Najrealnije

    05.08.2023. at 23:10

    Sigurno jedan od njih nije Vlahovic,budite sigurni u to.Bajern ne kupuje polufabrikate.

    • Milos

      06.08.2023. at 10:46

      Kompleksi će da te pojedu musavinjo…

    • Razvigor

      07.08.2023. at 07:29

      Zasto postoji zlo i pakost u coveku kao kod tebe?

  2. Nebojsa

    07.08.2023. at 13:59

    Ma kakav Vlahovic da igra za Bajern, Juventus ga je kupio i zazalio a sad moze mozda da ide da igra za Fulam da zameni Mitra

  3. Dragan

    07.08.2023. at 18:20

    Ostavite decks.Ti si u njegovim godina a sve znao

  4. Vlada

    09.08.2023. at 08:30

    Da budemo realni,pogotovo za ove sto od sabajle mrze redom,Vlahovic posle Fiorentine nije dobio pravu sansu da se dokaze jeste ili nije top igrac..zato ljudi dajte decku sansu sto odmah gde ce njega..jok vas ce

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.