Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Iskusni trener ekspresno napustio Mladost iz Lučana… Zna se prvi favorit za klupu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milorad Kosanović (Foto: Starsport)

Novo kolo – još jedan rastanak sa trenerom u Superligi Srbije. Milorad Kosanović potrajao je u Lučanima otprilike kao kefir. Pre samo 20-tak dana preuzeo je ekipu Mladosti, a posle remija u ponedeljak (0:0) sa imenjakom iz Novog Sada, kako saznajemo, odlučio je da napusti Lučane.


LIGA ŠAMPIONA Mančester siti u utorak (21.00) dočekuje Bajern, a kvota na igru 3+ u MaxBetu je 1.68.


Kako MaxBet sport saznaje prvi kandidat da ga zameni je bivši selektor mlade reprezentacije Srbije i donedavno trener Železničara iz Pančeva – Tomislav Sivić, koji je ove sezone vodio i Radnički iz Niša.

Ovo je bila izjava Kosanovića kada je pre 20-tak dana preuzeo Mladost:

Rekao sam igračima, mogu da ponovim. Nisam došao ovde samo zbog toga što poštujem ljude koje vode Mladost. To je klub koji je poslednjih petnaestak godina svetlost u tami normalnog fudbala u Srbiji. Malo mesto, mali klub, bez ikakvih potresa traje godinama. Mladost je pravila igrače i pokazivala put kojim putem da idu. Greh bi bilo dići ruke od ovog kluba.

Ali…

Mladost je, inače, 14. sa 23 boda, ima tim iz Lučana tri više od Radnika i Mladosti GAT, koji su u zoni ispadanja.

PROČITAJTE JOŠ:

LIDER RUTINSKI Majstorija Viga levom nogom… Zvezda već u utorak može do šeste krune u nizu (VDEO)

ENGLESKA Sudiji koji je udario igrača Liverpula u glavu preti žestoka kazna… Poređenje s Mitrovićem (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Sladjan

    11.04.2023. at 16:03

    Hteli Lučani da budu šampioni i igraju Evropu,pa im treneri ne valjaju…..e ljudi šta su vam treneri krivi kada imate krš igrače????

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.