Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Još jedan bonus igrač dobija šansu kod Bahara… Imao je odličnu sezonu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar (Foto: Beta/AP)

Supersezona u dva kluba doprinela je da usledi povratak u Crvenu zvezdu. Potrebno je da se pojača konkurencija za bonus igrača u Superligi, pored Stefana Mitrovića i Stefana Lekovića imaće šampion još jednog aduta.


LIGA ŠAMPIONA Mančester siti i Inter igraju finale u subotu (21:00), a u MaxBetu kvota na igru 2-3 gola je 2.05.


Kako saznaje MaxBet Sport, priliku kod novog trenera Baraka Bahara dobiće i Andrija Radulović. Jedan od najzaslužnijih igrača za opstanak Radnika, posle obaveza u najboljoj selekciji Crne Gore, ponovo će da obuče crveno-bele boje.

Andrija Radulović (Foto: Starsport)

Levonogi dribler već ima ponudu da pređe u Vojvodinu, ali za sada je u planovima novog trenera Crvene zvezde

Dogovoreno je da se vratim. Pokušaću da se pokažem tokom priprema i ostanem deo ekipe. Spreman sam za nove izazove – poručio je Radulović za MaxBet Sport.

Ima dovoljno vremena da se vuku potezi u prelaznom roku do početka septembra, a novu priliku u redovima šampiona trebalo bi da dobije i Vladimir Lučić, koji je bio odličan u Čukaričkom.

Na listi mladih igrača nalazi se Jovan Mijatović, a biće priključen i Kosta Nedeljković, koji je rođen 2005. godine. Prolećni deo sezone igrao je standardno za Grafičar u Prvoj ligi Srbije.

3 Komentara

3 Comments

  1. 5XXL

    10.06.2023. at 09:52

    RADULE,SINKO,OVO TI JE VELIKA ,VELIKA PRILIKA. RADI I TRENIRAJ,KAO NIKADA U ŽIVOTU I DOBIĆEŠ PRILIKU.EH DA JE DA SE ZVEZDAN DOZIVE PAMETI PA DA SE DAA ŠANSA I MALOM ŠLJIVI!

    • Dragan

      12.06.2023. at 08:10

      Silja ode u TSC kao slobodan igrac u zimskom prelaznom roku. Gospodin Terzic dobio 500 000 i 20% od sledece transfera. Jovan je nas Mesi to ce se videti za 2 – 3 godine.

  2. Najrealnije

    10.06.2023. at 13:45

    Mnogo bolji igrac od Mitrovica.Zasluzuje da dobije priliku,konacno.Mitrovic ima samo brzinu,koju ne zna da iskoristi,dok je Radulovic mnogo jaci na lopti,ima dribling,centarsut,bolji udarac.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.