Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Potreban je Stankoviću… Zvezda odbila još dve ponude za važnog igrača!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Došao je Ohi, ali je za prolećne ispite potreban još jedan provereni napadač. Posle Kanzasa još nekoliko ekipa iz Azije su htele važnog igrača Crvene zvezde.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Atletik Bilbaa protiv Espanjola je 1.68. Meč počinje u 21:00.


Ipak, kako saznaje MaxBet sport klub je ponovo odbio ponude za Milana Pavkova. Visoki golgeter se našao na meti ekipa iz Kine i Saudijske Arabije, ali čim su čuli stav da igrač nije na prodaju do daljnjeg, okrenuli su se drugim opcijama.

Milan Pavkov ne ide iz Ljutice Bogdana (Foto: Starsport)

Crveno-beli su bili planirali da posle prodaje Marka Lazetica u Milano, angažuju Đorđa Despotovića, ali je golgeter izabrao da posle Rubina njegova sledeća stanica bude Arsenal iz Tule.

Kako je naš portal prvi najavio još u decembru je Francuz Dioni izbrisan iz planova trenera Dejana Stankovića, ali u Ljutice Bogdana ostaće do kraja sezone. Tada mu ističe pozajmica iz Anžea.

Jasno je da je Pavkov potreban stručnom štabu na čelu s Dejanom Stankovićem pred niz važnih prolećnih utakmica za Crvenu zvezdu.

“VLAHOMANIJA” Srbin novi ljubimac navijača Juventusa! Italijani bruje o “Dušanu silnom” (FOTO)

ŠUT KARTA ZA LEGENDU Ajaks oterao Overmarsa! Nekada vihorno krilo prešlo granice s koleginicama

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.