Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Stanković više ne računa na njega! Važan šraf bi mogao da napusti Zvezdu i pre isteka ugovora

Darko Noveski

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Sve ima svoj početak i kraj. Uskoro se očekuje završetak saradnje, čak i brže nego što se mislilo.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Helsinkija protiv Maribora je 2.10. Meč počinje u 18:00.


Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković više ne računa na igrača koji je u prošloj sezoni bio i te kako važan šraf. U pitanju je igrač sredine terena Seku Sanogo.

Seku Sanogo (Foto: Starsport)

Do “šumova u komunikacijama” došlo je u finalu Kupa Srbije, kada Sanogo nije bio u  startnih 11. Pokušano je da mu se pruži druga šansa, ali očigledno je ovaj igrač rodom iz Obale Slonovače nije iskoristio. Bio je Sanogo u startnoj postavi u meču s Pjunikom, u Jerevanu, ali ga je već na startu drugog poluvremena zamenio Stefan Mitrović.

Ima Sanogo ugovor sa crveno-belima do 31. decembra ove godine, ali postoji mogućnost da do sporazumnog prekida saradnje dođe i ranije. Neće to da se oseti u igri tima iz Ljutice Bogdana, s obzirom na to da tandem na sredini terena čine Gelor Kanga i Kings Kangva. Na poziciji Seka Sanoga su još tri alternativna rešenja – Slavoljub Srnić, Nikola Stanković i Nenad Krstičić.

Pritom, realan je i dolazak Edmunda Ada. Dosadašnji član Šerifa bi trebalo danas-sutra da dođe u Beograd…

PROČITAJTE JOŠ:

BOKS U BAZENU Čist kroše u glavu! Nezapamćeni broj crvenh kartona… Sve je bilo samo ne prijateljski meč Italije i Srbije

Tadić o tuči sa pljačkašima: Dobili su pesnicu u glavu! Jedan je dva puta padao na zemlju

12 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.