Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO U Zvezdi mu Bahar nije dao šansu, ali ima ponude za januar 

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Edmund Ado (Foto: Starsport)
Baš je čudno, da igrač bude “otpisan”, a da nije odigrao ni minut na zvaničnim utakmicama. Bar ih je imala do sada Crvena zvezda, ali Barak Bahar na 24 meča, nije pustio vezistu da se pokaže.


Ako se nešto ne promeni za drugi deo sezone, velike su šanse da još jedan igrač napusti Ljutice Bogdana. Kako saznaje MaxBet Sport Edmund Ado ima dve ponude da u nastavku sezone nastupa u Rusiji ili Francuskoj. U crveno-belom dresu samo trenira, a nastupa standardno za Ganu sa kojom će učestvovati na Kupu Afrike.
Nije logično za igrača, koji je bio važna poluga Šerifa u Ligi šampiona, kada su srušili u senzacionalnoj predstavi Real u Madridu da bude u drugom planu! Tri prelazna roka su ga jurili čelnici kluba i na kraju kupili letos od subotičkog Spartaka. U mnogim mečevima škripalo je na sredini, ali šansu nije dobio Ganjanin. Trener iz Izraela je imao mnogo grešaka, a izgleda da je i u ovom slučaju napravio lošu procenu.
Ado ima strpljenja, ali svaki igrač želi da bude na sceni. Slede razgovori sa ciljem da dodje do promene statusa u 2024. godini ili da menja boje. Pozajmica ili otkup, to zavisi od dogovora klubova. Za njegov renome je baš malo da samo dva puta bude rezerva sa Voždovcem i Napretkom u Kruševcu.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.